Simplicity is the Ultimate Sophistication
Voor wie

Voor wie

Wij werken voor diverse opdrachtgevers:

  • Reclame & Communicatie bureau’s
    (omzetten van ontwerp naar WordPress template)
  • Projecten & evenementen
  • ZZP’ers & MKB

Reclame & Communicatie bureaus

Wij werken graag voor reclame & communicatie bureaus. De projectmatige samenwerking vanuit ieders specialisme zorgt meestal voor een uitgebalanceerd eindresultaat. Aan de hand van uw ontwerp bouwen wij een WordPress template voor uw cliënt. U zorgt voor de communicatie en het ontwerp en wij zorgen voor de website.

Door onze ervaringen kunnen wij snel  en accuraat werken. Daarnaast werken we elke dag mét en binnen WordPress en hebben we veel vaak gevraagde uitbreidingen en of specifieke functies al eens eerder gemaakt.

Onze werkwijze is méér dan het zogenaamde “slicen”. Behalve het uiterlijk,  kijken wij vooral naar de functionaliteit en denken mee over de manier waarop de doelstelling van de website wordt verwezenlijkt. Door onze kennis van WordPress kunnen we vaak verbeteringen of aanvullingen suggereren.

Evenementen

Bij evenementen is er vaak een korte doorlooptijd van idee naar ontwerp naar live website gewenst.  We hebben al voor meerdere evenementen in korte tijd een website kunnen realiseren.

Daarnaast hebben we ervaring met diverse vormen van inschrijfformulieren en het realiseren van aanmeldingen en/of inzendingen via de website (gemaaktinamersfoort.nl of dutchgameawards.nl)

Een groot voordeel van het werken met WordPress is dat terwijl wij verder werken aan uiterlijk en functioneren van de website, de opdrachtgever alvast op de site kan werken aan de inhoud.

Bedrijven

Langdurige ervaring met ondernemen en ruime ervaring met websites voor grote en kleine ondernemingen heeft ons een goed inzicht gegeven in de problematiek en doelstellingen van de websites voor allerhande ondernemers.